خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





گز

    با لهجه‌ی اصفهانی بخوانید:

    اینكه لهجه‌م شیرینِ‌س شك ندارم كاری توه
    شیرینی لهجه‌ی اصفانی از آثاری توه

    یه ِنفِر فقط یه بار كافیه مِزّه‌د بوكوند
    بعدی اون یه بار، دیگه عمری گرفتاری توه

    بقیه‌ی سوغاتیا، كناری تو كم می‌آرن
    كلّ‌ی میدون‌ی امام، اینگاری بازاری توه

    نه فقط نصف‌ی‌جهان یا اینكه اون نصفی دیگه‌ش
    آدم‌ی فضایی‌ام حتّی خِریداری توه

    ذوق‌ی اصفانی بوده‌س که انگبین‌و گز کوند
    بایدم قورت بِمالد* هر کی طِرفداری توه

    پسّه‌ای، بادومی، آردی، عسلی، چیچی بیوتیک!**
    اینا تازه یوخته از جلوه و رخساری توه

    قربوند برم می‌ذاری سَری تو قِر بیریزیم
    این‌َم از صبری تو و طاقِت‌ی کِشداری توه

    تو توو خوشمِزِّگی رو دست‌ی همه، بلند شُده‌ی
    هر کی ادعاش می‌شُد، نوکِری درباری توه

    ما تو رو دوس می‌داریم؛ تو قلب‌ی ما وا جا داری
    دل و باری همه‌مون، مخزن و انباری توه

    شعری «احسان‌پور» اگر مزّه دارد، جایی خودش
    اصی هر کی هر چی گفته‌س همه‌ش اشعاری توه

    {رضا احسان‌پور}

    پاورقی:
    * قورت مالیدن= پز دادن
    ** گز پروبیوتیک نوعی گز است.


    این مطلب تا کنون 10 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : ,
    گز

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده